top of page
8497AA2A-B52A-4556-98E2-A7EB4254383C_1_105_c.jpeg

Hvad siger kunderne..

Information A/S

Thomas er ikke bare udførende på de mange forskelligartede håndværkeropgaver, vi har i huset, men han kommer også med gode løsningsforslag, saglige overvejelser og kreative idéer. Findes løsningen ikke i håndkøb, vender Thomas retur fra værkstedet med den helt rigtige hylde, låge eller hvad vi måtte have brug for. Samarbejdet er en fornøjelse, og Thomas er stabil og ordentlig i både det praktiske og det administrative arbejde.

Vækstfonden

R

By Malene Birger A/S

”Hos By Malene Birger har vi været enormt glade for alle de projekter, som Thomas har hjulpet os med. Opgaverne varierer meget fra gang til gang, men uanset hvad de går ud på er han meget hjælpsom til, at finde de bedste løsninger, så vi får nogle pæne resultater og altid inden for deadline.”

 

Best Regards
MARTINE GØTH-RASMUSSEN
HR COORDINATOR

Techedge.

Techedge har brugt Thomas Service og Montage, til mange opgaver små som store, i alle de år som firmaet har eksisteret. 

 

Thomas Service og Montage lever altid på opgaverne. Kommer med gode forslag til hvordan opgaven kan løses, så det udførte arbejde altid fremstår pænt og brugbart.

 

Vores bedste anbefalinger.

Kristina – Techedge

Vivino

R

STAY Hotels

Vi har på STAY brugt Thomas til montage af møbler på vores mange lokationer.

Han er stabil og pligtopfyldende og sætter en stor ære i at levere et godt resultat.

 

Vi kan varmt anbefale Thomas

 

Kim 

Adm. Direktør 

STAY 

 

What Our Clients Say

Name, Title

"I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are."
bottom of page